همایش معرفی مرکز آپا و انجمن رمز

همایش معرفی مرکز تخصصی آپا با همکاری شاخه دانشجویی انجمن رمز ایران دوشنبه ۱۷ مهرماه ۹۶ در سالن اجتماعات دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار گردید.

در این همایش دکتر علی فانیان مدیر مرکز تخصصی آپا به بیان فعالیت‌ها و فرصت‌های مرکز تخصصی آپا دانشگاه صنعتی اصفهان پرداخت.

در ادامه امیر پادیار رییس شاخه دانشجویی انجمن رمز دانشگاه صنعتی اصفهان به بیان فعالیت‌های این انجمن پرداخت.

پس از آن دو تن از  اعضای باشگاه آپاچی(آقای سید مصطفی حسینی و خانم نیلوفر غفوری) در یک ارائه جذاب به تشریح بخش های گوناگون و زمینه های فعالیت در باشگاه آپاچی پرداختند. این بخش با استقبال شدید مخاطبین همراه بود.

در بخش پایانی دو تن از اعضای باشگاه آپاچی(آقایان امیرحسین کارگران و مصطفی عباسی) یک نمونه حمله بر روی گوشی تلفن همراه یکی از حضار را به نمایش گذاردند.

مدیریت برگزاری این همایش را خانم پریسا حاتم نیا یکی از اعضای باشگاه آپاچی بر عهده داشت و این همایش با اجرای جذاب آقای حمید مومنی یکی دیگر از اعضای باشگاه آپاچی برگزار گردید.